Gør teksten større
Gør teksten mindre
Udskriv
Hvor køber jeg min kat?

Du kan vælge at købe din kat eller killing på et Kattens Værns internater rundt om i landet. Alle internat-katte er tamme katte, der af forskellige årsager er indleveret til internatet.


Måske har familien fået allergi, måske skal man flytte til en bolig, hvor katten ikke er velkommen. Måske har katten været tilløbende, og trods ihærdig efterlysning er det ikke lykkedes at finde frem til dens ejer. Da Kattens Værn også yder et opsøgende arbejde i forhold til de vildtlevende og herreløse katte, sker det også at katteinspektøren står med en tam kat, som er uden hjem og ejer. Disse katte bliver selvfølgelig hjulpet og kommer ind til vores internater, hvorfra de på lige fod med de andre katte, søger et godt og ansvarsbevidst hjem, når de har været hos dyrlægen.

Pris
Du betaler altid et beløb for katten, når du får den fra Kattens Værns internat. Beløbet varierer alt afhængig af internaternes aftaler med de lokale dyrlæger og går dels til dækning af de udgifter, Kattens Værn har haft til dyrlæge, ophold, mv. for katten. Det er et stort ansvar, at tage et dyr til sig, derfor går Kattens Værn ikke ind for gratis videreformidling af katte.

Fordelen ved at vælge at købe kat hos Kattens Værn er, at du altid får grundig rådgivning samtidig med at alle katte bliver tilset af dyrlæge og som minimum er:

  • Vaccineret for kattesyge og -influenza
  • Behandlet med ormekur og loppekur
  • Øremærket
  • Kastreret eller steriliseret
  • Hvis du køber en killing på internatet, kan den endnu være uøremærket og uneutraliseret, men i så fald, er betalingen for indgrebene inkluderet i prisen, og du skal blot bestille tid hos den dyrlæge internatet benytter, når killingen er stor nok. Du finder dit nærmeste internat her


Del på FacebookVi har internater i Aalborg, Slagelse og Brøndby.

Vælg dit nærmeste internat ved at klikke på den blå prik, der er tættest på, hvor du bor.

Herefter vil du altid kunne se, hvis der er noget nyt fra internatet i denne boks.

13/12EfterlystKøbenhavn ØRød m. hvid
4/12EfterlystKøbenhavn ØSort
25/11EfterlystFrederiksbergRød m. hvid
23/11FremlystKøbenhavn ØRød
23/11FremlystKøbenhavn ØRød

Flere historierYou Me Shopping

9220 4200 2605