Fejlmeddelelse

Mød Celina, Killing

Celina har allerede fundet et godt hjem
Køn
Hunkat
Alder
6. december 2018
Miljø
Hus- og Havekat/Indekat
Race
Blanding
Pels
Langhåret
Internat
Aalborg

For yderligere information ring venligst på

38881200

(Bemærk at vores katte ikke kan reserveres over telefon)

Beskrivelse

Jeg blev fundet på en gård sammen med mine 3 søskende og vores mor, Cita. Da vi ankom på Kattens Værn var mine søskende og jeg utrolig bange. Vi hvæste, knurrede og brugte vores klør så snart der var mennesker i nærheden, for sådan nogen havde vi aldrig mødt før vi kom på Kattens Værn og før de sendte os ud til en plejefamilie.

Min plejefamilie kalder mig Celina, og siger at jeg er en guldklump, hvad det så end betyder. Jeg elsker at bruge dagen på at putte og lege med mine søskende.
Jeg er ved at have lært at menneskerne ikke gør noget ondt, men jeg bliver stadig lidt bange når de laver hurtige bevægelser hen mod mig.

Nogle gange tager mine plejeforældre mig op og ligger mig på ryggen mens de kilder eller kæler for min pelsede mave, så jeg bliver varm i hele kroppen.
De har fortalt mig at jeg skal have en ny familie, og jeg håber at den nye familie vil kilde mig på maven når jeg vil lege og kæle mig på maven når jeg er kælen.
Jeg er blevet rigtig god til selv at gøre min pels ren og fin, men min nye familie bliver nød til at hjælpe mig lidt når jeg tumler rundt og den filtrer.

Jeg håber at jeg bliver den eneste ”guldklump” i mit nye hjem, for de der små energiske mennesker og gøende firbenede skabninger skræmmer mig stadig meget.
Beklager hvis jeg bliver lidt skræmt eller forskrækket når du møder mig, jeg har brug for lidt tid før jeg åbner op for den spindende Celina.