Fejlmeddelelse

Mød Ciana , Killing

Ciana har allerede fundet et godt hjem
Køn
Hunkat
Alder
6. december 2017
Miljø
Lejligheds-/Indekat
Race
Pels
Langhåret
Internat
Aalborg

For yderligere information ring venligst på

38881200

(Bemærk at vores katte ikke kan reserveres over telefon)

Beskrivelse

Jeg blev fundet på en gård sammen med mine 3 søskende og vores mor, Cita. Da vi ankom på Kattens Værn var mine søskende og jeg utrolig bange. Vi hvæste, knurrede og brugte vores klør så snart der var mennesker i nærheden, for sådan nogen havde vi aldrig mødt før vi kom på Kattens Værn og de sendte os ud til en plejefamilie.

Mine plejefamilie kalder mig Ciana, og siger at jeg spiller kostbar, hvad det så end betyder.
Jeg leger tit med mine søskende, men elsker også at putte og nogle gange helst for mig selv. Mine søskende siger at jeg er en bangebuks, fordi jeg altid er den første som bliver bange når menneskerne kommer. Heldigvis har mine plejeforældre fortalt mig at jeg nok skal blive ligeså modig som mine søskende, jeg skal bare bruge lidt mere tid.
Selvom jeg tit bliver forskrækket eller løber væk, så tager mine plejeforældre mig stadig op, og lader mig putte i deres arme. Jeg vil ikke indrømme det, men jeg elsker det og nogle gange falder jeg også i søvn hos dem.
Jeg har ligesom min søster Celina masser af hår, og når jeg skal have et nyt hjem vil jeg gerne have hjælp til at pleje det.
Hvis det er okay med min nye familie, så vil jeg også gerne blive indenfor, og bo i et hjem hvor der ikke er andre firbenede skabninger eller en kaotisk hverdag.
Jeg bliver måske bange når du kommer for at se mig, men det er fordi jeg ”spiller kostbar” og har brug for lidt ekstra tid.