Fejlmeddelelse

Mød Cilian , Killing

Cilian har allerede fundet et godt hjem
Køn
Hankat
Alder
6. december 2017
Miljø
Hus- og Havekat/Indekat
Race
Blanding
Pels
Korthåret
Internat
Aalborg

For yderligere information ring venligst på

38881200

(Bemærk at vores katte ikke kan reserveres over telefon)

Beskrivelse

Jeg blev fundet på en gård sammen med mine 3 søskende og vores mor, Cita. Da vi ankom på Kattens Værn var mine søskende og jeg utrolig bange. Vi hvæste, knurrede og brugte vores klør så snart der var mennesker i nærheden, for sådan nogen havde vi aldrig mødt før vi kom på Kattens Værn og de sendte os ud til en plejefamilie.

Min plejefamilie kalder mig Cilian, og siger at jeg er en charmetrold, hvad det så end betyder. Jeg er den eneste dreng i min familie, og har vist også arvet min fars sorte og hvide farver som den eneste i søskendeflokken. Jeg er den største og modigste af mine søskende og var også den første som lærte af spinde.
Mine søstre driller mig lidt engang imellem, fordi min hale hele tiden krøller uden jeg selv kan styre den. Jeg er frisk på de fleste slags hjem, så længe min nye familie, ligesom min plejefamilie, synes min krøllede hale gør mig til en ”charmetrold”. Jeg kan dog ikke så godt lide at være helt alene, så jeg håber der er en legekammerat eller nogle hjemlige forældre i mit nye hjem.