Fejlmeddelelse

Mød Busser, Senior

Busser har allerede fundet et godt hjem
Køn
Hankat
Alder
5. marts 2009
Miljø
Hus- & Havekat
Race
Huskat
Pels
Korthåret
Internat
Brøndby

For yderligere information ring venligst på

38881200

Beskrivelse

Busser er en rigtig sød og social dreng. Han er en ældre, men frisk dreng, der stadig godt kan rulle rundt på gulvet med sit legetøj. Han elsker kæl og nus og venter bare på sit forevige hjem, hvor han enten har det hele for sig selv eller skal dele det med en anden sød kat, som han gerne gør.
 

Busser er kommet ind på Kattens Værn fra en stor dyreværnssag, hvor tidligere ejer har haft mange katte som er gået sammen uden dyrlæge tilsyn, hvilket har betydet, de ikke har været vaccineret. Det har resulteret i, at næsten alle kattene har fået en kronisk infektion med diverse virus.

Hos de fleste katte fandtes der øremider, øjenbetændelse og kløe på trods af de ikke havde lopper eller hudforandringer. Kløen skyldes med stor sandsynlighed stess af at være samlet så mange katte på et lille  sted.

Ved undersøgelse af Busser, ses der øremider, lopper og en lille fedtknude på venstre side af nakken. Desuden havde han lidt rødt tandkød. Busser er blevet behandlet for både lopper og øremider hvor han samtidigt med fik renset tænder. Der blev taget røntgen af tæderne og der ses ingen tegn på resorptiv læsioner (RL), så der skal ikke fjernes nogen tænder. I forbindelse med tandrensningen blev fedtknuden fjernet

Fordi han er så god en kat og fordi øjenbetændelsen og øreminderne kan behandles, vurderes det, at han godt kan formidles. Desuden er der stor sandsynlighed for at det falder til ro, når stressen forsvinder og han falder godt til i det nye hjem.

Skal han ud til at nyt hjem med andre katte er det vigtigt at de er vaccineret mod Calicivirus, Herpesvirus og Chlamydia.